Winkelwagen

Volgende >>


Polyester bak rond 175cm, 100cm diep, met zitje rondom.


Artikelcode: KOR175


Dit is een glasvezel versterkte Polyester bak met 1000 Liter inhoud, met een zeer nette afgewerkte lichtgrijze oppervlakte.
Deze bak kan u deels of geheel ingraven, maar is ook prima bovengronds te gebruiken.
Als deze bak bovengronds gebruikt wordt moet u hem onder het zitgedeelte ondersteunen. Ca 15 cm onder de rand is een stevigheidsring aangebracht deze moet u op minimaal 4 plaatsen ondersteunen. (door middel van paaltjes naar de grond) Voor de maten zie de tekening hieronder.

U kan de buitenkant van deze bak afwerken naar eigen smaak, met hout, baksteen, mozaïek, enz.
We kunnen u als optie er twee ringen bijleveren, waardoor het afwerken stukken makkelijker wordt.
De ringen hebben juist zo'n maat dat u nog 2 centimeter ruimte binnen de rand heeft voor het materiaal waarmee u afwerkt.
De ene ring bevestigd u op de verstevigingsring die al op de bak zit, de andere plaatst u er loodrecht onder op de grond.

Mocht u een systeem van ons in dit bad willen bouwen, dan zal u zien dat alle techniek binnen deze ringen valt, en u de buitenkant netjes en recht kan afwerken.
Naast de diverse geschikte systemen en andere opties als verlichting, waterverwarming, enz. Kunnen wij u ook een zeer goed geïsoleerde spadeksel leveren.

LET OP: de prijs is inclusief BTW EXCLUSIEF transport. U kan de bak (maten rond 1.75m x 1m) zelf komen halen, wij kunnen tegen een meerprijs de bak voor u laten vervoeren.
Euro 799.00Aantal