Winkelwagen

CSS specialist gezocht


Gezocht: CSS specialist / designer voor het aanpassen van onze Logivert webshop.

Wie zijn wij:
Jetdirect is een klein bedrijfje (3 man) dat al ruim 10 jaar technische onderdelen verkoopt voor whirlpools en Spa’s. Grotendeels loopt de verkoop via onze webwinkel(s). Omdat we het (gelukkig) druk hebben is er de laatste jaren te weinig tijd besteed aan onze site. We draaien nu de webwinkel op een verouderde versie van Logivert. Er is al een aantal jaren een nieuwere versie van dit programma met daarin een aantal functies die we graag willen gaan gebruiken. Het omzetten van alle bestaande product gegevens naar de nieuwe versie is geen enkel probleem, enkel zal er grafisch het een en ander moeten worden aangepast.   
Wat zoeken wij.
Wij zoeken iemand die ons kan helpen met de opmaak van onze Logivert webwinkel. De opmaak van de webwinkel moet met CSS aangepast worden. Je moet dus gevoel en verstand hebben voor de opmaak van websites en dit met CSS kunnen realiseren.
We kunnen je jammer genoeg geen “vaste baan” geven, je moet dit zien als een eenmalige klus die misschien wel een vervolg kan krijgen.
Ben je zelfstandige, of ben je op zoek naar wat (bij)verdienste in loondienst, of zoek jij als grafisch student een bijbaantje, en lijkt dit jou een leuke klus die je kan klaren? Stel jezelf voor in een mailtje naar ferdi@jetdirect.nl NIET BELLEN!, we zullen je mailtje snel bekijken en als je vragen hebt deze via mail beantwoorden.

NB. Reacties van uitzendbureaus, bemiddelingsbureaus zijn niet gewenst. We gebruiken Logivert als ons webwinkel programma, en dit blijft zo. Verkopers en andersoortige koude acquisitie, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom, en worden volledig genegeerd.